Member of Russell Bedford International - a global network of independent professional services firms


         

    
 
   

 

 

Potrebna Vam je Revizija?

Nudimo najbolje usluge koje imaju za cilj da se poveća pouzdanost, smanje rizici i na adekvatniji način sagledaju finansijske informacije u procesu donošenja esencijalnih i svakodnevnih poslovnih odluka

Russell Bedford DIJ Beograd je spreman da odgovori na svaki Vaš zahtev i potrebu u vezi usluga u okviru svojih nadležnosti i delatnosti, bilo da je u pitanju obveznik revizije finansijskih izveštaja, ili se iz bilo kojih drugih informacionih zahteva i potreba ukaže neophodnost, da se putem izveštaja nezavisnog revizora poveća pouzdanost finansijskih informacija koje se kreiraju, izdaju ili obelodanjuju.
Pročitaj višeNaše usluge


 Pored usluga revizije, pružamo i knjigovodstvene usluge.

Posetite našu stranicu posvećenu knjigovodstvenim uslugama

KNJIGOVODSTVENE USLUGE 
 
Z

Profesionalan pristup

Kvalitet usluga (revizija i konsalting) koje pružamo domaćim i internacionalnim klijentima je zasnovan na velikom profesionalnom iskustvu i odličnim referencama naših zaposlenih, a jezik na kome sačinjavamo naše izveštaje o obavljenoj reviziji je srpski, engleski i nemački.

z

Stručnost i kvalitet

U cilju dostizanja kvaliteta bez kompromisa, koji uključuje i naše dugogodišnje iskustvo u pružanju usluga revizije i konsaltinga, timski rad naših eminentnih stručnjaka garantuju kvalitet u pružanju usluga.

b

Dugogodišnje iskustvo

Od osnivanja izvršili smo više stotina revizija finansijskih izveštaja i konsolidovanih finansijskih izveštaja za mala, srednja, velika preduzeća, akcionarska društva. Takođe imamo dugogodišnje iskustvo u revizijama projekata, donacija, budžeta, kao i pružanju konsultatntskih usluga.

F

Brza usluga

Zahvaljujući adekvatnom planiranju i zahtevima klijenata, ulaganju, interesovanju i nesebičnom angažmanu, naše usluge pružamo brzo, u najkraćem vremenskom intervalu i u okviru zakonskih rokova.